Autosjedalica Kinderkraft I-FIX i-Size 0-36 kg (40-150 cm) 360 – sigurnost i udobnost na putovanju

Kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta u automobilu, odabir prave autosjedalice je od ključne važnosti. Kinderkraft I-FIX i-Size autosjedalica je inovativno rješenje koje jamči visoku razinu sigurnosti i udobnosti za djecu od rođenja do 12 godina.

Sigurnost bez kompromisa

I-FIX i-Size autosjedalica je opremljena naprednim sustavima zaštite kako bi osigurala maksimalnu sigurnost vašeg djeteta. H-GUARD+ i SPS+ sustavi pružaju dodatnu zaštitu u slučaju sudara, dok je specijalizirana EPP pjena u školjci i naslonu za glavu poznata po iznimnoj apsorpciji energije udarca. Ovaj kompleksni sustav osigurava da vaše dijete bude zaštićeno čak i u najnepredvidivijim situacijama.

Višestruka funkcionalnost

Jedna od glavnih prednosti I-FIX i-Size autosjedalice je njena višestruka funkcionalnost. Ona je 5-u-1 autosjedalica koja omogućuje prijevoz djece okrenute suprotno smjeru vožnje (RWF) do 4 godine starosti. Ova pozicija je čak 5 puta sigurnija od smjera vožnje prema naprijed (FWF) u slučaju frontalnih sudara. Autosjedalica je pogodna za djecu od rođenja do 12 godina (do 150 cm rasta), što je čini dugoročnim rješenjem za sigurnost vašeg djeteta.

Udobnost i praktičnost

Uz iznimnu sigurnost, I-FIX i-Size autosjedalica također pruža udobnost i praktičnost. Umetak ERGO PAD PRO sa sustavom AIR FLOW osigurava udobno putovanje vašem djetetu, dok se sustav EASY SPIN 360° brine o praktičnosti roditelja. Montaža pomoću ISOFIX sustava i potporne noge osigurava stabilnost i štedi vrijeme, dok se sustav RECLINING omogućuje promjenu kuta sjedala radi povećanja udobnosti tijekom putovanja.

Izdržljivost i trajnost

Kinderkraft I-FIX i-Size autosjedalica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju izdržljivost i trajnost. Oklop od plastike i metala, zajedno s EPP pjenom, čini autosjedalicu izuzetno izdržljivom i otpornom na vanjske utjecaje. Osim toga, EPP pjena je hipoalergena i osigurava toplinsku udobnost djeteta tijekom vožnje.

Tehničke specifikacije

Za djecu visine: 40 – 150 cm (0 – 12 godina / 0 – 36 kg)
Funkcionalnost: 5 u 1 autosjedalica
Sustavi zaštite: H-GUARD+, SPS+
Materijali: plastika, metal, poliester, pjena
Dimenzije: različite dimenzije sjedala, vanjske širine i visine

Kinderkraft I-FIX i-Size autosjedalica je prava kombinacija sigurnosti, udobnosti i praktičnosti za vaše dijete i vas kao roditelja. Sa naprednim sustavima zaštite, višestrukom funkcionalnošću i izdržljivim materijalima, ova autosjedalica jamči mirno i udobno putovanje za cijelu obitelj.

Objavljeno dana